levné ubytování na Bali surf-bali (202.58.200.***) 17.05.2012 02:21
Zdravíme všechny, nabízíme levné ubytování na Bali, v domě s bazénem, v jižní části poloostrova Bukit, cca 10min od letiště. Veškeré info a kontakty na www.surf-bali.cz ALOHA
|
|
Zdravíme všechny, nabízíme levné ubytování na Bali, v domě s bazénem, v jižní části poloostrova Bukit, cca 10min od letiště. Veškeré info a kontakty na www.surf-bali.cz ALOHA
Ahoj Marcelo
Jedeme s kamaradkou na poznavaci dovolenou do Indonesie, tak jsem te chtela poprosit o pomoc pri sestaveni nejakeho planu cesty a vyletu. Mame uz nejake zkusenosti s cestovanim. Byla jsem v Thajsku, Laosu, Kanade... Cestujeme s batohem, spacakem a fotakem.
Prilet 22.6.2012, Odlet 16.7.2012 .....Mame tedy 3 tydny. Rady bychom videly zajimavou krajinu, chramy a trochu snorchlovani
Premyslela jsem, ze bychom jely Bali cca tyden a pak Lombok nebo Sulawesi? Nejake pekne ostruvky, narodni park a snorchlovani u koralu. A na zaver Java, kdyz stihneme (Prambanan, Borobudur).
Mohl bys nam pomoci, doporucit kam jet, jaka mista bychom mely urcite videt. Jak se na mista dostat (lod, prelety). Pripadne, zda bychom se mohli na Bali potkat?
Nedari se mi poslat ti soukr zpravu. Muzes se prosim ozvat na desired@seznam.cz?
Dekuju! Kaca
Ahojky,
nejlepší koupání a šnorchlování je v oblasti Amedu,Tulambenu, pak výlet na Jelení ostrov a okoli Pemuteran.
Radule71
Já můžu doporučit pobřeží Amed. Krásné šnorchlování i potápění, klidné moře, a i ceny jsou nižší jak na jihu
vďaka veľká za info
. Samozrejme, tam ideme aj za poznaním a výletmi, ale popri tom by sme sa aj radi namočili v mori 
Bali nie je až tak na kúpanie, je to skôr o inom...ak cestujete tie kilometre len pre pláže, budete sklamaní... - v oblasti Nusa Dua je asi najlepšia Geger beach - pokojný záliv za koralovým útesom, cez deň je dostatočne veľa vody - Kuta - mestská pláž s pomerne veľkými vlnami - skôr pre surferov - ale - žije to tam...
Mimochodom, cenove je fajn hotel Ramada resort Benoa Bali - objednať pobyt na ich stránke, potom je to so zaujímavými bonus balíkmi /spa, večere.../, pláž pri hoteli síce nie je veľmi použiteľná, ale majú bezplatný shuttle do Bali collection a na Geger beach.
Ak budete na Nusa Dua, choďte na Devdan show, vážne to stojí za to...
tak som niečo našla - pre info, ak by to niekoho zaujímalo:
Bali (kúpanie, pláže) - velice dobré podmínky zejména na plážích Nusa Dua a Sanur. V oblasti velkých surfařských pláží (Kuta, Legian) bývá voda zkalena rozvířeným pískem
http://www.tabc.cz/Porovnani/
Viete niekto poradiť, v ktorej z týchto oblastí je lepšie kúpanie v mori?
- Kuta: Discovery Kartika Plaza hotel
- Nusa Dua: Melia Bali Villas & Spa hotel
... ak náhodou niekto viete...
..samozrejme ide pozrieť tripadvisor
Dobrý den, díky za pochvalu 
Fotky jsou vybarveny balijským sluníčkem a programem Zoner Photo Studio
Skutečně povedené fotografie.
Můžu se zeptat čím je to focené, že jsou tak hezky vybarvené?
Děkuji
Dobrý den!
Na základě této diskuse jsme si naplánovali dovolenou na Bali. Bylo to skvělé. Naše zážitky jsme se pokusili zobrazit na FB: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2747368166870.120344.1337542266&type=1.
Jestli váháte, neváhejte! Vyražte!
S pozdravem Václav a Jana.
Ahojky,
já jezdím ráda sem, je to za přijatelnou cenu, kousek od moře, bazén taky, dokonce i WIFI
http://indonesie.orbion.cz/hotely/ganesha-amed-10120/
mimo sezónu platíme kolem 40 USD za celý pokoj se snídani, pokud napíšeš na e-mail :marcel_kariawan@yahoo.com doporučí ti třeba i levnější obyč bungalov. Ceny se hodně mění, a je rozdíl i v oblasti ubytování. Napiš mu a určitě ti pomůže, je to průvodce, píše i mluví česky.
Mám dotaz ohledně přílivu a odlivu, má někdo info z období červenec? dikes
Ahoj,
co to znamená období dešťů? Že nebude svítit sluníčko? Nebo že se na 2O minut zatáhne, sprchne a bude zas pěkně? No spíše bych chtěl ubytko někde u moře. Na kvalitě moc nezáleží...spokojím se i se 2 hvězdičkama, nebo i nějaké bungalovy...výhodou by byl bazén
Ahoj,
na silvestra je na Bali období dešťů, teda pokud to nevadi
Kolik stojí je různé, záleží hlavně za kolik se ti podaří sehnat v tuto dobu letenky , ubytování problém nebude, není sezóna. Ubytování široký pojem ... u jaké pláže, v jaké oblasti Bali
Radule
Ahoj, chtěl bych navštívit bali na silvestra a zajímalo by mne kolik sojí zhruba a kde sehna ubyování blízko pláže?díky
Zdravím všechny cestovatele a chtěla bych se zeptat zkušenějších ohledně nějaké literatury. Jedeme letos na Jávu a na Bali a chci si něco načíst, ať tam nejedeme jako neznalci. Našla jsem si Bali do kapsy, ale ohledně Jávy namůžu na nic natrefit. Má-li někdo k doporučení, budu moc ráda
To usacek a Radule71: Děkuji moc oběma za rady. To víte, každá rada dobrá.
To Tessy:
Cena na úvodní straně je cena za celé auto s anglicky mluvícím řidičem, není to výlet, prostě cesta podle přání turistů někam a zpět.
Ceny u výletů, tak jak jsou rozepsané v levém sloupci, jsou za standardní auto s řidičem a průvodcem Arthou, a je tedy předpoklad pouze 2 - 3 turisté.
Ve vašem případě 5 + 2 děti a celkem až 10 výletů ( bude větší auto ) doporučuji spojit se s Arthou emailem a domluvit se individuálně. Určitě při tomto množství získáte násobně lepší cenu, než které si spočítáš na internetových stránkách a může se vám věnovat po celou dobu pobytu.
Přeji krásné zážitky a závidím . Ahoj
To Radule71: Díky za informaci. O Marcelovi vím, tyto stránky mám už celé prostudované. Letos jsme kvůli Bali vynechali Thajsko, tak snad nebudeme litovat. Ještě jestli můžu dotaz ohledně stravování na Bali. Jsou tam také takové obchody jako v Thajsku 7/11? kde se dá nakoupit to základní? A také měli jste půjčené auto? My se chceme několikrát přesouvat se vším co budeme mít s sebou. A je nás 7, tak nevím zda tam fungují i taxi. Abychom nezahlcovali diskuzi, můžu poprosit i o SZ? Děkuji
Ahojky,
nevím jak usacek, ale mi platili za celodení výlet na osobu, včetně řidiče a jeho služeb průvodce 15-20 USD, jezdíme za ním pravidelně 3x do roka a vždy naprosto bez problémů,vždy to dle dohody, průvodce umí dobře česky . Jezdí za námi i do Čr je to opravdu spolehlivé.
Tak si můžete alespoň vybrat
www.ostrovbali.ic.cz
Ahojky
To usacek: mohla bych se Tě zeptat k odkazu na www.stránku, který jsi dal ohledně ceny? Nerozumím tomu, na přední straně je napsáno, že je k dispozici auto i s řidičem na určitou dobu např. za 40 USD a pak v ceně výletů je napsáno, že cena je 40 USD za osobu? U toho prvního se jedná o cenu za celé auto nebo také cenu za osobu? Někdo to má napsané tak, jiný zase jinak a nemůžu se dopátrat cca ceny za výlet na 1 den např. pro nás 7 (5 dospělých a 2 děti). Letenky už máme od soboty koupené na srpen a plánujeme cca 10 výletů, tak abych věděla s čím počítat.. Děkuji za odpověď.
Já na Bali v Amedu, byla vždycky přelom říjen - listopad a pršelo mi jen snad jednou ve vnitrozemí a jednou v Kute ale to uz byl listopad
)
Na Bali jsme byli již 5x v různých ročních obdobích. Zažili jsme i konec listopadu,
během 2 týdnů na jihu Bali pršelo jen jednou.
Obdobné je to i v březnu, ale týká se to jihu Bali.
V jiné oblasti to může být deštivější.
Pro výlety a dopravu na Bali doporučujeme i jiného česky mluvícího průvodce Arthu,
byl 1/4 roku v ČR, velmi příjemný, patří již prakticky do naší rodiny, možno se podívat na
http://www.balidoprava.com, je tam i česká verze jeho stránek
Ahoj Didule,
tak jak dopadlo plánování? V březnu vyrážíte nebo to padlo? Ze Znojma tam jede na svátek Ogoh-Ogoh zhruba 6 chlapů
Radule
V této oblasti jsme byly v loňském roce v půlce dubna a musím říci, že pár dní nám pěkně pršelo. Ale dá se to vydržet 
Pokud bych měla porovnat Amed co do počasí březen duben nebo září říjen, tak nám to vyšlo lépe konec září, 14 dní naprosté azuro
R.
Ono to je tím, že celé pobřeží Amed i ten kousek k Tulambenu jsou ve srážkovém stínu mt. Agung.
Ahoj, my jsme bydleli v Kubu, je to kousíček od Tulanbenu a zřejmě poblíž tvého resortu. Každopádně pointa je taková, že nám holčina, co tam žije, řekla, že je to zřejmě nejsušší oblast. Nám nezapršelo, ale vraceli jsme se před pár dny..
Selang je nádherné místo, toho bych se určitě nebála. Ovšem je tu pár cestovatelů co mají špatné zkušenosti se Resortem Selang. Ubytování nemohu posoudit, je však pravda, že bazény vypadali velice neudržovaně.
Co se však Selang resortu musí pochválit tak je kuchyně. Chodili jsme tam na jidlo pravidelne a nic nás nezklamalo. Ubytování však volíme v jiných hotelech, záleží kolik vás jede a za jakou chcete cenu. V selangu jsou napr bambusové chatky na pláži za 200 000rp, Hotel Aquaterrace bungalow s větrákem 200 000rp, pokoj s krásným výhledem na moře a AR za 500 000rp. Bungalovy Blue Moon vilas cca 60 usd, Vila Battu tanga 800 000 rp a nebo si můžete pronajmout vilku s bazénem az pro 6 lidí cena za 6 osob na noc je 100 usd za 4 75 usd